Snåsa fjellstyre har ledig 50 % fast stilling som fagsekretær fra januar 2016.

Fagsekretæren vil få hovedansvar for fjellstyrets småvilt- og fiskeforvaltning, markedsføring/internett-tjenester og andre administrative oppgaver. Fagsekretæren vil ha saksbehandlingsansvar for sine arbeidsområder.

Vi søker en utviklingsorientert person med relevant utdanning og erfaring, som har evne til å arbeide både selvstendig og sammen med andre. Den som blir ansatt må være fortrolig med bruk av data/programvare og ha god skriftlig framstillingsevne. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Fjellstyret tilbyr ordnede arbeidsforhold og lønn etter avtale.

Søknader til stillingen sendes på e-post til [email protected] Søknadsfrist er 15. september.

For mer opplysninger ta kontakt med fjelloppsyn/dl. Vidar Formo, mob. 918 06 294.