fiske-q-norske-naturopplevelser-as-beskj

Fiskeguide

 

Her finner du et utvalg av Snåsafjellas 1500 fiskevann. Les våre konkrete fisketips, se bilder fra området og planlegg din neste tur til Snåsafjella!

 

Flytt på kartet ved å dra i det, forstørr og forminsk det med pluss og minus tegnene. Finn ditt utvalgte fiskevann ved å trykke deg videre fra vinduet som kommer opp når du rører ikonene, eller se på/bestill en av våre hytter på samme måte. Du kan også finne de utvalgte vannene i kartets venstremeny.
+
-

Andorsjøen

Andorsjøen er et vann med lange fisketradisjoner blant lokalbefolkningen og leverer hvert år store mengder matfisk av høy kvalitet.

Les mer

Andorsjøhytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Bra standard. Plass til to familier. Oppsatt 2013. Bra fisk i Andorsjøen. Båt. Ved grensa til Blåfjella - Skjækerfjella nasjonalpark.

Les mer

Bangsjøan

Bangsjøan var tidligere 3 adskilte sjøer, men etter oppdemming i forbindelse med kraftproduksjon har disse blitt til et stort sammenhengende vann som er meget spennende for fiskere.

Les mer

Dalvasshytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Fredelig og vakkert ved Dalvatnet. Enkel standard. Båt over elva Luru og i Dalvatnet følger med. Fin fisk i Dalvatnet.

Les mer

Finnbursvatnet

Finnbursvatnet ligger midt i den vakre og godt kjente Lurudalen, et område som fra langt tilbake er kjent som et godt jakt- og fiskeområde. Selve vannet ligger bra skjermet for vær og vind mellom.

Les mer

Fjellskjækra

Fjellskjækra. Navnet fremkaller drømmende blikk og minner om stor og sprek fjellørret hos fiskere som har vært der inne og prøvd lykken.

Les mer

Grisbakkhytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. I Lurudalen ved idylliske Grisbakktjønna. Handicaptilpasset hytte ved sommerbilvei. Bra standard. Attraktiv hytte for småviltjakt. Båt medfølger.

Les mer

Grønningen

Grøningen har alltid vært et fiskevann med godt rykte blant lokale fiskere. Vannet er viden kjent også utenfor Snåsas grenser for å være et særdeles godt vann som huser fisk av god kvalitet.

Les mer

Grønningen (4 båter)

På Grøningen har vi 4 båter til utleie. Kr 130,- pr. døgn pr. båt.

Les mer

Heggsjøan

Heggsjøan er en samlebetegnelse som benyttes om vannene Store og Lille Heggsjø. Begge vannene ligger i nasjonalparken, vakkert omkranset av fjellbjørkeskog og myrdrag.

Les mer

Holmtjønna

Holmtjønna ligger mellom Raubeinklumpen og Bjønnhifjellet og er lett tilgjengelig på sommeren hvis man kjører inn Roktdalsvegen, en gåtur på 4 km på sommeren.

Les mer

Ismenningen (1 båt)

Utleiebåt Ismenningen, kr 130,- pr. døgn.

Les mer

Ismenningen Lodge & Hytteutleie

Velkommen til Ismenningen Lodge & Hytteutleie. Her kan du leie hele eller deler av hytten, en unik hytte i norsk sammenheng!

Les mer

Kvernsjøhytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Trivelig hytte i glissen furuskog ved Kvernsjøen. Bra standard. Hytta ligger nært preparert skiløype vinterstid. Båt i Kvernsjøen. Fin fisk.

Les mer

Langvasshytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Bra standard. Ved Langvatnet omkranset av vide fjellområder. Båt. Langvatnet er et meget bra ørretvatn.

Les mer

Langvatnet

Langvatnet er et av de beste vannene i fjellet på Snåsa, hvis man er ute etter stor ørret! Og enda bedre, vannet er svært lett tilgjengelig både på sommeren og vinteren.

Les mer

Langvatnet (1 båt)

Utleiebåt Langvatnet, kr 130,- pr. døgn. Egen/annen båt følger med i hytteleia.

Les mer

Lersjøen (1 båt)

Båten i Leirsjøen ligger ulåst, og kan benyttes fritt av alle dersom den er ledig. Flytevester henger i gapahuken ved båten.

Les mer

Luruvatnet

Et besøk til Luruvatnet kan by på høyfjellsopplevelser og et ørretfiske som ikke står tilbake for noe annet! Vannet ligger midt i selve hjerte av Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark.

Les mer

Middagstjønna

Middagstjønna, navnet skaper forventninger om knallrøde ørretfileter som krøller seg i pannen over fjellbjørkebålet, mens fiskeren utålmodig venter på middag etter en lang dags fiske.

Les mer

Nåvasshytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Populær hytte i Skjækra. Bra standard. Båt i Nåvatnet. Nåvatnet er et meget bra ørretvatn.

Les mer

Nåvatnet

Nåvatnet er et meget bra ørretvann og er trolig, sammen med Andorsjøen og et par andre, av de vannene i Snåsa som har bidratt med mest matfisk opp gjennom tidene.

Les mer

Østre Bangsjøhytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Ligger lunt til nært Bangsjøan. Enklest adkomst i barmarksesongen er bilvei opp Bangdalen og deretter båt over Bangsjøan. Enkel standard.

Les mer

Øydinghytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Øydinghytta ligger i fredelige omgivelser på en furutange ved Øydingen. Enkel standard. Godt fiske og fint utgangspunkt for jakt/friluftsliv. Båt medfølger.

Les mer

Roktsjøhytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Ligger i skogrike Roktdalen. Bra standard. Familievennlig hytte. Bilvei i barmarksesongen. Båt i Roktsjøen. Godt utgangspunkt for hare- og skogsfugljakt.

Les mer

Ryplihytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Enkel, liten hytte. Attraktiv for rypejegere og fjellvandrere. Det store Skjækerfjellmassivet ligger i sør. Ved den gamle fjellstien mot Gaundal fjellgård.

Les mer

Seisjø jaktstue

Ligger ved Seisjøen i Blåfjella/Skjækerfjella nasjonalpark. Her er det fantastiske fiskeområder og en natur som kan ta pusten av deg.

Les mer

Seisjøen

Seisjøen ligger i nasjonalparken i Seisjødalen, en vakker villmarksdal omkranset av furu- og granskog ispedd utallige myrdrag.

Les mer

Skjækerhytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Flott beliggenhet ved ved Skjækervatnet. Utsikt til Skjækerfjellmassivet. Båt medfølger. Bra standard.

Les mer

Snaufjellvatnet

Snaufjellvatnet! Navnet forteller det meste. Her, i hjertet av Akselfjella, er det høyfjell så langt øyet kan se og området er preget av karrige natur vakkert omringet av mektige fjell i himmelranden.

Les mer

Ståggåtjønnin

Ståggtjønnin og omkringliggende vann er spennende med tanke på fiske. Vannene henger sammen med hverandre og ligger vakkert til i nasjonalparken.

Les mer

Velandtjønnin

Velandtjønnin er en samlebetegnelse på flere vann som ligger i et veldig karakteristisk terreng, omkranset av furuskog, myr og små fjelldaler.

Les mer

Vivassfiskløysa

Vivassfiskløysa ligger i et veldig fint område inn mot Akselfjella, ved foten av det historiske Plukkutjønnfjellet.

Les mer

Ytre Bangsjøhytta

En av Snåsa fjellstyres 12 hytter. Gammel tømmerhytte ved Dettfosselvas utløp. Enkel standard. Bra utgangspunkt for jakt og fiske. Ingen båt med i leien.

Se hytte