Med ett fiskekort har du tilgang til over 1500 små og store fiskevann, elvestrekninger og muligheter for både båt- og hytteleie i et av de virkelig store villmarksområdene i Norge. Her i statsallmenningene på Snåsa er det ørreten som er den dominerende fiskearten, men en rekke vann har i tillegg røye og lake.

Med så mange muligheter for fiske kan vi tilby alt fra høgfjellsfiske langt inne i Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark til mer lett tilgjengelig fiske ved bilveg. Alt har sin sjarm og sine utfordringer, og du kan legge opp din tur akkurat slik du ønsker det. Her er det uansett store muligheter til å få fisk av meget god kvalitet!

I vår fiskeguide har vi plukket ut et utvalg av gode fiskevann som vi har beskrevet nærmere, og vi gir deg konkrete råd for et best mulig fiske i akkurat det vannet. Her er det også tips om vann i nærheten som du anbefales å prøve hvis du tar turen dit. Bruk litt tid på å studere kartet og beskrivelsene, og legg din neste fisketur til Snåsafjella. Sjansene er store for at du finner akkurat det du leter etter!

Gjennom Inatur kan du leie en av våre hytter i Snåsafjella her. Båt følger med på de fleste av hyttene, og i tillegg har vi egne utleiebåter som leies ut på noen vann. Les mer om båtleie her på våre hjemmesider.

Fiskekort kan kjøpes gjennom Inatur (direktelink under) eller hos våre kortselgere. Våre kortselgere finner du i venstremargen eller ved å klikke deg videre under bildene på denne siden. 

Kjøp fiskekort her