Snåsa fjellstyre har 12 utleiehytter som ligger attraktivt til i fjellet som gode utgangspunkt for jakt, fiske og fjellvandring både sommer og vinter. Dette er selvbetjente hytter som må bestilles før du drar på tur. Hyttene har alt av utstyr, og det eneste du trenger å ha med er sovepose og personlige saker.

Vi kan tilby alt fra hytter ved bilveg som er tilrettelagt for rullestolbrukere, til hytter som ligger mange timers gange langt til fjells. Du kan se plassering av de enkelte hyttene i vår fiske- og hytteguide.

Det er enkelt å leie fjellstyrehytte. I og med at vi har tilbud om hytteleie over internett kan du kjapt se om hytta er ledig og bestille dersom du ser at det meldes bra vær i dagene framover. Nøklene til hytta oppbevares i nøkkelbokser på hver enkelt hytte. Koden og mer informasjon om dette får du på e-post etter gjennomført booking. Du kan selvsagt også ta en telefon til oss, så hjelper vi deg med å bestille hytte. Vi har tlf. 468 99 771.

Ønsker du hjelp med transport av bagasje/utstyr inn til hytta kan du se litt på denne siden. Der er det en oversikt over de som tilbyr kløyving med hest og transport med snøscooter i Snåsa.

 

Se nærmere på og/eller bestill våre hytter nedenfor

Velkommen til oss!